images 000 039 597 MH130508 A020 original

Voorlichtingsavond ‘Vitaal leven met COPD’ bij Optima Forma Apeldoorn en Epe

 Leven met COPD is topsport. Topsporters krijgen optimale ondersteuning om doelen te bereiken, maar wie helpt u bij de topsport die u dagelijks bedrijft?

 Bij zowel Optima Forma Apeldoorn als Optima Forma Epe wordt er een voorlichtingsavond georganiseerd over leven met COPD. Op deze avond zal uitleg gegeven worden over de aandoening COPD en hoe Optima Forma u kan helpen in het vitaliseren van uw leven met COPD.

Door middel van een speciaal ontwikkeld programma helpen wij u om te (re-)activeren en daarmee op actieve wijze te leren omgaan met de aanwezige aandoening. Een belangrijk doel is het verhogen van kwaliteit van leven bij mensen met matig ernstig of ernstig COPD(GOLD II stadium of hoger). Structurele lichamelijke activiteit verhoogt de zelfredzaamheid en verlaagt de medische afhankelijkheid.

 Bij Optima Forma leert u wat de aandoening inhoudt, komt u in beweging, op zowel fysiek als mentaal niveau. Er is een mogelijkheid dat het programma ‘Vitaal leven met COPD’ wordt vergoed door uw zorgverzekering. Hiervoor kunt u terecht bij uw zorgverzekeraar.

 Optima Forma Apeldoorn

donderdag 17 december om 19:00 uur
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , (055) 57 66 600, of kom langs.

 Optima Forma Epe

donderdag 10 december om 19:00 uur
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., (0578) 61 55 25, of kom langs.

 Graag zien wij u tijdens de voorlichtingsavond over ‘Vitaal leven met COPD’. Het aantal plekken is beperkt, dus geeft u snel op!