Puber Counseling

Herken je dat? Slaande deuren, geschreeuw, meningsverschillen over normen , waarden en conflicten die elk moment dreigen te escaleren tot ongekende - en ongewenste! - hoogtes.
Jongeren die bezig zijn met het ontwikkelen van hun identiteit, weten vaak niet goed in welke richting ze willen bewegen. Ze zijn onzeker, hebben concentratieproblemen en emoties kunnen hoog oplopen. Mede veroorzaakt door een volledig op hol geslagen hormoonhuishouding. De hersen van jongeren zijn nog niet volledig ontwikkeld, waardoor ze soms eerst doen en dan pas denken. Puber counseling van Optima Forma geeft de puber inzicht in zijn eigen gedrag en leert ermee om te gaan.

Voordeel voor jou als mens

Heb je het gevoel het contact met je kind af en toe te verliezen? Hebben jullie vaak meningsverschillen in huis door allerlei opvoedkundige zaken, die je zelf toch heel redelijk vindt? Help je kind dan met puber counseling. Het geeft hem inzicht in zichzelf en zijn gedrag. Grote kans dat er meer wederzijds begrip ontstaat. En dat het weer leuk wordt in huis, wel zo fijn voor iedereen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over Puber counseling van Optima Forma? Bel of mail ons gerust.

Optima Forma vitaliseert mensen en zet hen weer in hun kracht.

Voor jou als mens


Optima Forma, Producten voor jou als mens

Ons aanbod

Klik hier voor een actueel overzicht van ons aanbod.

Bekijk ons aanbod
Jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk en gezondheid. Je bent op je best als je gelooft in jezelf, en met oprechte belangstelling de wereld beziet. Dan voel je je vitaal en gelukkig en lijkt alles als vanzelf te gaan. Eigenlijk weet je dat best. Maar je vraagt je misschien af: hoe werkt dat dan, in de dagelijkse praktijk? Optima Forma vitaliseert mensen. Mensen zoals jij, die graag willen. Met een multidisciplinair, programmagestuurde aanpak hebben we alles in huis om jou in je kracht te zetten.

Voor bedrijven / organisaties


Optima Forma, Producten voor bedrijven/organisaties

Ons aanbod

Klik hier voor een actueel overzicht van ons aanbod.

Ga naar producten
Bedrijven en organisaties functioneren simpelweg niet zonder mensen. Mensen die in hun kracht staan en het beste uit zichzelf halen. Vitale mensen. Natuurlijk weet u dat.
Maar, hoe realiseert u dat? Optima Forma vitaliseert mensen en organisaties. Met een multidisciplinair, programmagestuurde aanpak hebben wij alles in huis om mensen in hun kracht te zetten. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van ons vitaliteitsbedrijf & breng uw mensen in Optima Forma.

Ervaringen

Anneke
Onze zoon zit op zwemles in Emmeloord. Goede begeleiding.
Jan Cees
Prettige sportschool, met vriendelijke mensen. Alles prima voor elkaar.
M. van Rij
Onze zoon wordt elke maandag uit zijn klas gehaald door zijn therapeut. Dit is voor iedereen fijn. ...

Optima Forma Actueel