Psychologische begeleiding

Er is iets aan de hand, het leven is niet meer vanzelfsprekend of je worstelt met lastige levensvraagstukken. Je emotionele/psychische gesteldheid maakt het je niet makkelijk. En het drukt een stempel op je privéleven en je werk.
De (A&O)psycholoog van Optima Forma geeft inzichten en antwoorden. Hij begeleidt, adviseert en ondersteunt bij individuele en organisatieprocessen. De begeleiding kan variëren van incidenteel ondersteunend contact, tot een meer intensieve behandeling. De behandeling is specifiek op de klacht gericht en kortdurend van aard. Werkopdrachten vormen mogelijk een onderdeel van de therapie.

Voordelen voor bedrijven/organisaties

Welke invloed heeft het werk of de organisatie op het gedrag van de werknemer? Hoe liggen de onderlinge verhoudingen en de verhouding tussen werknemer en organisatie? Hoe verhoudt een werknemer zich tot de groep? En, heeft dit alles invloed op de werkprestaties?
Herkent u deze vragen, ga dan eens in gesprek met de (arbeids)psycholoog van Optima Forma, hij is gespecialiseerd in arbeids- en/of organisatiepsychologie. Hij richt zich op zowel de individuele werknemer als op de organisatie.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de psychologische begeleiding van Optima Forma? Bel of mail ons gerust.

Optima Forma vitaliseert mensen en zet hen weer in hun kracht.

Voor jou als mens


Optima Forma, Producten voor jou als mens

Ons aanbod

Klik hier voor een actueel overzicht van ons aanbod.

Bekijk ons aanbod
Jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk en gezondheid. Je bent op je best als je gelooft in jezelf, en met oprechte belangstelling de wereld beziet. Dan voel je je vitaal en gelukkig en lijkt alles als vanzelf te gaan. Eigenlijk weet je dat best. Maar je vraagt je misschien af: hoe werkt dat dan, in de dagelijkse praktijk? Optima Forma vitaliseert mensen. Mensen zoals jij, die graag willen. Met een multidisciplinair, programmagestuurde aanpak hebben we alles in huis om jou in je kracht te zetten.

Voor bedrijven / organisaties


Optima Forma, Producten voor bedrijven/organisaties

Ons aanbod

Klik hier voor een actueel overzicht van ons aanbod.

Ga naar producten
Bedrijven en organisaties functioneren simpelweg niet zonder mensen. Mensen die in hun kracht staan en het beste uit zichzelf halen. Vitale mensen. Natuurlijk weet u dat.
Maar, hoe realiseert u dat? Optima Forma vitaliseert mensen en organisaties. Met een multidisciplinair, programmagestuurde aanpak hebben wij alles in huis om mensen in hun kracht te zetten. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van ons vitaliteitsbedrijf & breng uw mensen in Optima Forma.

Ervaringen

Anneke
Onze zoon zit op zwemles in Emmeloord. Goede begeleiding.
Jan Cees
Prettige sportschool, met vriendelijke mensen. Alles prima voor elkaar.
M. van Rij
Onze zoon wordt elke maandag uit zijn klas gehaald door zijn therapeut. Dit is voor iedereen fijn. ...

Optima Forma Actueel