images 000 039 597 MH130508 A020 original

Voorlichtingsavond ‘Vitaal leven met COPD’ bij Optima Forma Apeldoorn en Epe

 Leven met COPD is topsport. Topsporters krijgen optimale ondersteuning om doelen te bereiken, maar wie helpt u bij de topsport die u dagelijks bedrijft?

 Bij zowel Optima Forma Apeldoorn als Optima Forma Epe wordt er een voorlichtingsavond georganiseerd over leven met COPD. Op deze avond zal uitleg gegeven worden over de aandoening COPD en hoe Optima Forma u kan helpen in het vitaliseren van uw leven met COPD.

Door middel van een speciaal ontwikkeld programma helpen wij u om te (re-)activeren en daarmee op actieve wijze te leren omgaan met de aanwezige aandoening. Een belangrijk doel is het verhogen van kwaliteit van leven bij mensen met matig ernstig of ernstig COPD(GOLD II stadium of hoger). Structurele lichamelijke activiteit verhoogt de zelfredzaamheid en verlaagt de medische afhankelijkheid.

 Bij Optima Forma leert u wat de aandoening inhoudt, komt u in beweging, op zowel fysiek als mentaal niveau. Er is een mogelijkheid dat het programma ‘Vitaal leven met COPD’ wordt vergoed door uw zorgverzekering. Hiervoor kunt u terecht bij uw zorgverzekeraar.

 Optima Forma Apeldoorn

donderdag 17 december om 19:00 uur
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , (055) 57 66 600, of kom langs.

 Optima Forma Epe

donderdag 10 december om 19:00 uur
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., (0578) 61 55 25, of kom langs.

 Graag zien wij u tijdens de voorlichtingsavond over ‘Vitaal leven met COPD’. Het aantal plekken is beperkt, dus geeft u snel op!

Voor jou als mens


Optima Forma, Producten voor jou als mens

Ons aanbod

Klik hier voor een actueel overzicht van ons aanbod.

Bekijk ons aanbod
Jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk en gezondheid. Je bent op je best als je gelooft in jezelf, en met oprechte belangstelling de wereld beziet. Dan voel je je vitaal en gelukkig en lijkt alles als vanzelf te gaan. Eigenlijk weet je dat best. Maar je vraagt je misschien af: hoe werkt dat dan, in de dagelijkse praktijk? Optima Forma vitaliseert mensen. Mensen zoals jij, die graag willen. Met een multidisciplinair, programmagestuurde aanpak hebben we alles in huis om jou in je kracht te zetten.

Voor bedrijven / organisaties


Optima Forma, Producten voor bedrijven/organisaties

Ons aanbod

Klik hier voor een actueel overzicht van ons aanbod.

Ga naar producten
Bedrijven en organisaties functioneren simpelweg niet zonder mensen. Mensen die in hun kracht staan en het beste uit zichzelf halen. Vitale mensen. Natuurlijk weet u dat.
Maar, hoe realiseert u dat? Optima Forma vitaliseert mensen en organisaties. Met een multidisciplinair, programmagestuurde aanpak hebben wij alles in huis om mensen in hun kracht te zetten. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van ons vitaliteitsbedrijf & breng uw mensen in Optima Forma.

Ervaringen

Anneke
Onze zoon zit op zwemles in Emmeloord. Goede begeleiding.
Jan Cees
Prettige sportschool, met vriendelijke mensen. Alles prima voor elkaar.
M. van Rij
Onze zoon wordt elke maandag uit zijn klas gehaald door zijn therapeut. Dit is voor iedereen fijn. ...

Optima Forma Actueel