Bedrijfsfitness

Bewegen is gezond, dat is algemeen bekend. Toch bewegen de meeste medewerkers onvoldoende. Omdat een vitale medewerker bijdraagt aan een gezonde en vitale organisatie bieden wij verschillende manieren om in beweging te komen.

Voordeel voor bedrijven/organisaties

Gezonde werknemers zijn fitter, vitaler en minder vaak ziek! Voldoende bewegen is een onderdeel van een gezonde leefstijl en draagt bij aan een goede vitaliteit. Uit onderzoek is gebleken dat het medewerkers sterker maakt en dat het functioneren en presteren beïnvloed. Door onze multidisciplinaire aanpak kunnen we een doelgerichte aanpak
neerzetten!
Ook kunnen wij op locatie verschillende (beweeg-vitaliteits) programma’s implementeren. Meer informatie omtrent deze mogelijkheden lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek.

Meer weten?

Wil je meer informatie over Bedrijfsfitness van Optima Forma? Bel of mail ons gerust.

Optima Forma vitaliseert mensen en zet hen weer in hun kracht.

Voor jou als mens


Optima Forma, Producten voor jou als mens

Ons aanbod

Klik hier voor een actueel overzicht van ons aanbod.

Bekijk ons aanbod
Jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk en gezondheid. Je bent op je best als je gelooft in jezelf, en met oprechte belangstelling de wereld beziet. Dan voel je je vitaal en gelukkig en lijkt alles als vanzelf te gaan. Eigenlijk weet je dat best. Maar je vraagt je misschien af: hoe werkt dat dan, in de dagelijkse praktijk? Optima Forma vitaliseert mensen. Mensen zoals jij, die graag willen. Met een multidisciplinair, programmagestuurde aanpak hebben we alles in huis om jou in je kracht te zetten.

Voor bedrijven / organisaties


Optima Forma, Producten voor bedrijven/organisaties

Ons aanbod

Klik hier voor een actueel overzicht van ons aanbod.

Ga naar producten
Bedrijven en organisaties functioneren simpelweg niet zonder mensen. Mensen die in hun kracht staan en het beste uit zichzelf halen. Vitale mensen. Natuurlijk weet u dat.
Maar, hoe realiseert u dat? Optima Forma vitaliseert mensen en organisaties. Met een multidisciplinair, programmagestuurde aanpak hebben wij alles in huis om mensen in hun kracht te zetten. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van ons vitaliteitsbedrijf & breng uw mensen in Optima Forma.

Ervaringen

Anneke
Onze zoon zit op zwemles in Emmeloord. Goede begeleiding.
Jan Cees
Prettige sportschool, met vriendelijke mensen. Alles prima voor elkaar.
M. van Rij
Onze zoon wordt elke maandag uit zijn klas gehaald door zijn therapeut. Dit is voor iedereen fijn. ...

Optima Forma Actueel